Shiatsu is voor iedereen toepasbaar, op elk moment. Ben je op zoek naar nieuwe inspiratie voor een positieve en gezonde levensstijl? Dan zet de Shiatsu basiscursus u alvast op het goede spoor. !! Waarschuwing: Shiatsu kan uw leven veranderen.

Shiatsu Stage & Case-study

Er zijn 14 uren (2 dagen) stage en 14 uren (2 dagen) case study verplicht. De stage kan vanaf Cyclus II worden gevolgd. Aan de case study kan je tijdens en na Cyclus III deelnemen.

Stage

Tijdens de stage worden de deelnemers in groepjes van 3 verdeeld. Er worden 3 behandelingen gegeven waarbij de 3 studenten een beurtrol hebben, telkens 1 behandelaar, 1 behandelde en 1 observator.

Bij de diagnose maken zowel de behandelaar als de observator los van elkaar korte nota’s over hun diagnose, die ze daarna even bespreken. De behandelaar neemt de beslissing over de diagnose en zijn behandeling.
Tijdens de behandeling ervaart de behandelde de behandeling, de observator kijkt en neemt nota’s met de bedoeling feedback te geven aan de behandelaar. Na de behandeling worden de ervaringen en observaties van de 3 studenten samen besproken.

Bij deze stages zijn er voldoende leraren en assistenten aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

 

Case study

Tijdens de case study geeft de leraar uitleg bij de diagnose en behandeling van 4 cases.

Volgende data Shiatsu stage:

  • Zaterdag 25 november 2023 09.30u – 17.00u
    • Kosten: €90,00 inclusief lunch

Volgende data case study:

  • Zaterdag 11 november 2023 09.30u – 17.00u
    • Kosten: €100,00 inclusief lunch