Word zelf Shiatsu beoefenaar

De Internationale Shiatsuschool heeft een stevige reputatie opgebouwd in het opleiden tot professionele shiatsubeoefenaars. De opleiding vindt plaats op verschillende locaties in Vlaanderen en nét over de grens in Nederland. De opleiding is erkend door de Belgische Shiatsu Federatie (www.shiatsu.be).

Studieprogramma

De volledige opleiding bestaat uit drie cycli, die gespreid over een aantal jaren gevolgd kunnen worden. De oefenavonden, stage en case studies zijn er speciaal om je praktijk te verdiepen. De postgraduaten bieden een gespecialiseerde studie van bepaalde onderdelen.

Voor het behalen van een diploma ben je verplicht om van elk cyclus minstens 80 % van de lessen te volgen. We raden echter iedereen aan om in de mate van het mogelijke alle lessen te volgen zowel in het belang van hun eigen vorming als voor het goede verloop van de lessen.

Tijdens elke cyclus wordt je verwacht minstens 5 oefenavonden bij te wonen. Hiervoor worden in de diverse leslocaties op aangekondigde tijden voldoende gratis oefenavonden georganiseerd.

Ook verwachten we dat elke student een aantal behandelingsverslagen maakt van oefenmomenten buiten de lessen om. Meer details en voorwaarden om te slagen voor elke cyclus vind je in ons studentenhandboek.

Boeken, futons en body cushions kan je bestellen via onze shop.

Klik op de onderstaande links voor meer details over elk opleidingsonderdeel:

Wil je weten of de opleiding iets voor jou is? Kom met al je vragen naar een van onze  Info- en demonstratiesessies.