‘Nine star ki’

Met Jan Vervecken

De oudste vorm van Chinese Astrologie is Nine Star Ki astrologie. Doordat de Chinezen andere vormen van astrologie gingen ontwikkelen, zoals Vier Pilaren Astrologie en Zi Wei Dou Shou werd de belangstelling voor Nine Star astrologie in China zelf minder.

Het zwaartepunt van deze simpele doch doeltreffende vorm van astrologie ging naar Japan. De naam Nine Star Ki astrologie is dan ook van Japanse oorsprong.

Ieder tijdperk, jaar, maand, dag, zelfs ieder uur staat onder invloed van deze sterren. Het is mogelijk om te kijken welke sterren van invloed waren op het moment van de geboorte. Bij Nine Star Ki astrologie is de ster van het geboortejaar het belangrijkste. Echter er zijn ook sterren die het tijdperk (een periode van 9 jaar) waarin men geboren is kenmerken, de geboortemaand en de geboortedag. Op die manier kan men komen tot een vrij gedetailleerde horoscoop analyse.

Als geen ander leert deze eenvoudige astrologie ons veel over ons karakter en hoe we reageren onder stress. Je krijgt inzichten  hoe verschillende karakters met elkaar omgaan: met sommigen hebben we een vriendschappelijke, ondersteunende relatie, met anderen een meer controlerende relatie. Indien de inzichten van deze astrologie toegepast worden bij conflicten kunnen we meer begrip voor elkaars standpunt of werkwijze ontwikkelen. Bij de ontwikkeling van jongere tot volwassene geven de verschillende nummers hun eigen karakter aan.

Naast de studie van het karakter leer je ook de invloed van de planeten op reizen, verhuizen en andere belangrijke gebeurtenissen in ons leven

Deze negen sterren vormen ook de basis bij Feng Shui. De sterren worden dan gebruikt om het karakter van ruimtes te analyseren.

Praktisch

Vrijdag 26 januari 2024 van 20.00u – 22.00u
Zaterdag 27 januari 2024 van 09.30u – 17.00u

€75,- lunch inbegrepen. 
Overnachten in 3 of meerpersoonskamer +ontbijt= € 30,-
Een persoonskamer + € 20,-

Komt u samen met uw partner, dan betaald uw partner €60,-